Roodbaars met tomatensaus

2
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontvel de tomaten en snij ze in stukken. Pel de ui en snij hem in stukjes. Breng de tomaten met de ui, hele knoflook, oregano, suiker, 1 dl water en 2 el olijfolie aan de kook. Laat dit ca. 15 minuten koken. Pureer de saus schuimig en breng op smaak met zeezout en peper.Hou de saus warm. Was en dep de roodbaars droog. Verhit de rest van de olijfolie en bak de vis aan beide kanten ca. 2 minuten. Voeg de tijmblaadjes en de balsamico-azijn toe aan de roodbaars. Bestrooi met zeezout en peper en laat de vis nog ca. 5 minuten bakken. Snij de vis in stukken en serveer met de schuimige tomatensaus.

Roodbaars met tomatensaus is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept