Verhit een pan met dikke bodem en schroei de rosbief dicht zonder olie. Haal het vlees uit de pan en leg deze in de braadslede. Was de bosuitjes en snij ze in schuine stukken. Pel en snipper de knoflook. Schil en hak de gemberwortel. Was de peterselie en hak deze grof. Was de pepers, verwijder de zaadlijsten en snij de pepers in ringetjes. Snij het citroengras in stukken. Verhit de zonnebloemolie en bak hierin, op een matig vuur, de bosui met de knoflook en de gember, totdat deze zacht zijn. Voeg de sojasaus, de helft van de peterselie en de Spaanse peper toe. Verdeel dit groentemengsel over het vlees. Schenk de kokosmelk erover en knijp de limoen boven het vlees uit. Leg het citroengras op de groenten en bak het vlees midden in de oven ca. 35 minuten. Zeef de saus, breng deze op smaak met zout en schenk de saus over het vlees. Bestrooi het geheel met de rest van de peterselie.