Runderstoofpot met rode wijn

1
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de ui en de knoflook. Snijd de ui in ringen en de knoflook in plakjes. Snijd de ham in reepjes en de runderlappen in blokjes. Verhit boter in een braadpan en bak het vlees in 8 à 10 minuten rondom bruin bakken. Maak intussen de kastanjechampignons schoon en snijd ze in plakjes. Voeg de ui, knoflook en ham aan het vlees toe en bak het ca. 2 minuten mee. Schenk langs de rand van pan de gezeefde tomaten, wijn en 1 dl water bij het vlees. Doe de champignons, provençaalse kruiden, rozemarijn, bouillonpoeder, peper en zout erbij. Laat het geheel met deksel schuin op de pan in ca. 3 uur gaar stoven, af en toe roeren.

Runderstoofpot met rode wijn is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Runderstoofpot met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpot met bier
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpot met paprika en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filippijnse runderstoofpot
3u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept