Sambal babi taotjo

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de varkenshaas in dobbelstenen. Maak de ui schoon en snipper hem fijn. Wrijf ui, knoflook en sambal tot een brij en toer er de taotjo door. Verhit een scheut olie en bak het vlees daarin aan. Voeg de kruiden toe en roer alles goed door. Giet de ketjap erbij, zet het vuur laag en laat het vlees zachtjes gaar sudderen.

Sambal babi taotjo is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Dim Sum van Jenny
45 min-
Bekijk recept
Babi Taotjo
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ajam Taotjo
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Sambal taotjo
Bekijk recept

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept