Sat&eacute kambing Madura 1

5
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

van Saté kambing Madura 1 recept Snijd het vlees in dobbelstenen. Meng de ui met de overige ingrediënten goed door elkaar. Als u gedroogde kokos gebruikt, moet u die van tevoren te met 11/2 eetlepel kokend water besprenkelen en daarna goed omscheppen. Leg de stukjes vlees in de marinade en laat het 2 uur in de keuken staan (in de koelkast mag ook, maar reken dan op een marineertijd van 4 uur of meer). Steek de stukjes vlees aan houten bamboestokjes en rooster ze onder een niet al te hete grill of boven de barbecue. Let erop, dat de kokos niet verbrandt. Geef er rijst en een satésaus bij.

Sat&eacute kambing Madura 1 is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Carrotcakejes met roomtopping
55 min- Nagerecht
Bekijk recept
Biefstuk-auberginespies
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept