Servisch vleesgerecht met rijst

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel het varkensvlees onder stromend koud water af, dep het droog en snijd het in blokjes. Bak de spekjes uit. Braad het varkensvlees in het spekvet en kruid het met peper en zout. Snijd de uien in plakjes en laat ze bruin worden bij het vlees. Voeg de risottorijst toe en bak die al roerend mee en giet de bouillon erover. Voeg de tomatenstukjes toe en het rijstgerecht. Laat alles in ca. 35 minuten gaar koken. Roer de crème fraîche door het gare gerecht en breng het op smaak met paprikapoeder en bestrooi het geheel met peterselie.

Servisch vleesgerecht met rijst is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Servisch Rijstvlees
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Servisch Rijstvlees
20-30 min -
Bekijk recept
Servisch Rijstvlees
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept