Shepard´s Pie

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet een grote ovenschaal in met gesmolten boter of olie. Snijd het vet van het vlees en snijd het vlees in kleine blokjes of maak er gehakt van. Verhit vet of boter in een grote steelpan. Voeg de uienringen toe en bak ze goudbruin. Voeg bloem en mosterd toe. Voeg geleidelijk bouillon toe en roer het mengsel glad. Breng het mengsel aan de kook. Temper het vuur en laat het 3 minuten sudderen. Roer er vlees, munt, peterselie, peper, zout en saus door. Haal de pan van het vuur en schep alles in de ovenschaal. Meng de aardappelen, melk, boter, zout en peper. Roer de puree glad en romig. Verdeel de puree over het vlees en bewerk de bovenkant met een vork. Laat de ovenschotel 40-45 minuten bakken tot de schotel door en door warm is en de aardappels goudbruin zijn.

Shepard´s Pie is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpie met kip, champignons en dragon
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Double trouble pie cake
2 uur-
Bekijk recept

Shepards Pie
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shepards Pie Van Careen Uit Ierland
30-60 min -
Bekijk recept
Shepard?s Pie
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shepards Pie Op Mijn Manier
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept