Shepherd's pie

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen met zout gaar, giet ze af en pureer ze. Roer er 25 gr boter, de eidooier, zout, peper, nootmuskaat en zoveel melk door tot de puree luchtig is. Verwarm de oven voor op 200°C. Bak het gehakt in 25 gr boter rul en bak de ui, wortel en selderij ± 10 minuten mee. Bak de champignons al omscheppend even mee. Voeg de tomaat, laurier en tijm toe en laat de saus iets inkoken. Roer er zout, peper en de peterselie door. Verwijder de laurier en schep de saus in een ovenschaal. Verdeel de puree erover, strijk die glad en bestrooi met paneermeel. Verdeel er de rest van de boter in vlokjes over en bak het gerecht ± 30 minuten in het midden van de oven tot het een lichtbruin korstje heeft.

Shepherd's pie is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpie met kip, champignons en dragon
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Double trouble pie cake
2 uur-
Bekijk recept

Shepherd s pie (cottage pie)
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shepherd's Pie
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Het Beste Van Lam Met 'smeltende' Aardappel En ... .
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shepherd's Pie
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept