Smoor van rundertong

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tong gaar en verwijder het vel. Snijd het vlees in dobbelstenen. Maak de uien schoon en snipper ze. Wrijf ui, knoflook, sambal, kruidnagel en nootmuskaat tot een brij. Fruit deze in hete olie even aan. Voeg de stukjes tong toe en bak deze bruin. Giet er vervolgens 3 kopjes water bij en voeg het bouillonblokje toe. Laat dit onder goed roeren smelten. Doe er tenslotte de ketjap en de suiker bij, zet het vuur laag en laat het gerecht nog een kwartiertje doorsudderen. Roer het af en toe om.

Smoor van rundertong is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

carpaccio van rode bietjes, rundertong met mierikswortelvinaigrette
0 min
Bekijk recept
Churrasco Van Rundertong
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Lsan Dial Begri Maa Duaz Hmer Rundertong In Rode Saus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundertong in rode-wijnsaus met groenten
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept