Smoor van Rundvlees

4
0 min
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de runderlappen in dobbelstenen. Maak de ui schoon en snipper hem niet te fijn. Fruit ui en knoflook in de olie aan. Voeg het vlees toe en bak het aan alle kanren bruin. Voeg peper, nootmuskaat en kruidnagelpoeder toe en giet de ketjap erbij. Laat even doorkoken onder goed roeren en zet het vuur dan laag. Ontvel de tomaten, snijd ze in srukken en voeg deze aan het vlees toe. Giet er 2 kopjes water bij en laat alles in ongeveer een uur gaar sudderen. Roer af en toe, zodat de tomaten geheel in de saus worden opgenomen.

Smoor van Rundvlees is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept