Spagettisaus

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui. Was de worteltjes en hak die fijn. Was de bleekselderij en hak die fijn. Verhit de olijfolie. Kook de spaghetti. Bak het gehakt rul. Fruit de ui met de worteltjes en bleekselderij in ongeveer 5 minuten. Pers het teentje knoflook boven de pan uit. Voeg de stukjes tomaat toe. Voeg vervolgens de kruiden toe en laat het geheel lekker even sudderen. Saus en spagetti apart aan tafel opdienen.

Spagettisaus is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Spagettisaus
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Nog Snellere Chili
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse saus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spagettisaus
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Nog Snellere Chili
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse saus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept