Spruitjesstamppot met kruidenroomkaas

4
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en verdeel ze in vieren. Maak de spruitjes schoon, halveer de grote exemplaren en laat de kleinere heel. Zet de aardappelen en de spruitjes samen op in een bodem water met zout, laat ze in 20-25 minuten gaar worden en giet het overtollige vocht af. Breng in een steelpan de melk aan de kook en leg er de kruidenroomkaas in, zodat die kan smelten. Stamp intussen de aardappelen en de spruitjes fijn. Schenk het kaas-melkmengsel over de stamppot en roer alles door elkaar. Dien de stamppot heet op.

Spruitjesstamppot met kruidenroomkaas is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Verse kruidenbroodjes
25 min
Bekijk recept
Sandwich kruidenroomkaas
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Witlofschotel met kaassaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met kruidenroomkaas
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spruitjesstamppot met gerookte kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met shoarma en knoflooksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met walnoten, lijnzaad en biefstuk
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met gember
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept