Stamppot met paksoi

4
0 min
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de geschilde aardappelen in water met wat zout gaar. Pel de ui en snijd hem in ringen. Snijd de paksoi in dunne repen en de kaas in blokjes. Wentel de uiringen door de bloem en bak ze in de hete boter bruin. Stamp de aardappelen met enkele lepels kookvocht fijn en schep er de paksoi, de kaas, de zure room, de piccalilly en wat peper en zout door. Warm de stamppot goed door, garneer met de uiringen en serveer met een gebakken schnitzel.

Stamppot met paksoi is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept