Stamppot met zoete aardappel, paksoi en kip

4
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kipfilet in reepjes, bestrooi ze met zout en peper en bak ze in de verhitte roerbakolie omscheppend goudbruin en gaar. Roer de ketjap en de tomatenpuree erdoor. Kook de aardappelen met wat zout in ± 20 minuten gaar. Giet ze af en stamp ze grof. Voeg zoveel melk en boter toe, dat een smeuïge puree ontstaat en breng deze op smaak met zout en peper. Snijd de paksoi in repen, schep ze door de aardappelpuree en warm goed door. Schep de puree in kommen en verdeel de kip erover. Garneer met de koriander.

Stamppot met zoete aardappel, paksoi en kip is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept