Stamppot van fris&eacute e-sla met paprikarelish

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

van Stamppot van frisé e-sla met paprikarelish recept Bereid de paprikarelish minstens 2 uur van te voren. Breng hiervoor de paprika en de uien met de azijn, de suiker, zout en het mosterdzaad aan de kook en laat dit 30 minuten zacht koken. Breng de relish op smaak met Worcestershiresaus en laat hem afkoelen. Kook de aardappelen gaar en giet ze. Stamp ze fijn en roer er de melk, de boter, zout, peper en nootmuskaat door tot een stevige, pittige puree ontstaat. Schep de frisée-sla, de gehakte noten en de kaasblokjes door de aardappelpuree. Warm de stamppot omscheppend op laag vuur goed door, maar let op dat de kaasblokjes niet uitsmelten. Serveer de paprikarelish er apart bij.

Stamppot van fris&eacute e-sla met paprikarelish is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Stamppot fris&eacute esla met paprikarelish
0 min
Bekijk recept
Paprikarelish
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikarelish
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Stamppot van frisee-sla met paprikarelish
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept