Stamppot van raapstelen en brandnetel

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen gaar en stamp ze fijn. Blancheer de brandnetel en laat ze goed uitlekken. Was de raapstelen en hak de raapstelen en de brandnetels fijn. Vermeng dit met de aardappelpuree en warm het geheel goed door. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de kaas in blokjes en roer deze door de stamppot. Serveer direct.

Stamppot van raapstelen en brandnetel is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Veggie kaas-auberginetosti
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Romige spinaziessoep met brandnetelkaas
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Romige kaasssoep met brandnetelkaas
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Brandnetel-kervelsoep
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept