Stamppot witte kool met kerrie en ananas

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen met weinig zout in ± 20 minuten gaar. Giet ze af en stamp ze grof. Voeg zoveel melk en boter toe dat een smeuïge puree ontstaat en breng deze op smaak met zout en peper. Verhit 2 eetlepels boter, roer de kerrie erdoor en bak de kool hierin omscheppend 5 minuten. Snijd de ananasschijven in stukjes en schep die samen met de kool door de puree. Verwarm de nuggets of kibbeling en geef ze bij de stamppot. Serveer er eventueel kerriesaus bij.

Stamppot witte kool met kerrie en ananas is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept