Stokbrood met mozzarella-tomaat

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het stokbrood in stukjes. Snijd de tomaten en de mozzarella in plakjes. Was de peterselie en knip de blaadjes af. Beleg een bakplaat met bakpapier. Leg de stukjes stokbrood erop, leg op elk stukje een plakje tomaat, daarop een plakje mozzarella en een blaadje peterselie. Zet de bakplaat in de oven tot de kaas is gesmolten.

Stokbrood met mozzarella-tomaat is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept