Struisvogelfilet

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de ui en fruit in boter. Voeg de bouillon toe en laat eventjes inkoken. Kruid de struisvogelfilets met peper, zout en een beetje gevogeltekruiden. Bak ze mooi bruin langs beide kanten (eerst dichtschroeien om het vlees mals te houden), en laat verder garen op een zacht vuurtje. Neem het vlees uit de pan en deglaceer met de wijn. Voeg de bouillon en de room toe. Laat inkoken tot de gewenste "dikte" is bereikt; of bind met bruine maïzena-roux. Kruid af naar smaak. Schik de filets op een schotel en overgiet met de saus. Smakelijk! Brigitte Van Geeteruyen

Struisvogelfilet is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Christer’s Struisvogelcarpaccio met ‘Artichokes Romana’
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Struisvogelfilet met boter-kappertjessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelfilet Tandoori
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Carpaccio Van Kabeljauw
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Christer’s Struisvogelcarpaccio met ‘Artichokes Romana’
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Struisvogelfilet met boter-kappertjessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelfilet Tandoori
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Carpaccio Van Kabeljauw
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept