Sweet &amp spicy witlofstamppot met kerriesaus

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

van Sweet & spicy witlofstamppot met kerriesaus recept Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar. Strooi de reepjes peper in kokend water en laat ze na 1 minuut uitlekken. Smelt de boter, voeg de bloem en het kerriepoeder toe en laat ze 2 minuten garen. Voeg de bouillon toe en breng die aan de kook. Roer de saus glad en laat nog 2-3 minuten zachtjes koken. Breng de saus pittig op smaak met tabasco of chilisaus. Stamp de aardappelen met de boter en de melk fijn en schep de witlof, ananas, rozijnen en reepjes peper door de puree. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de kerriesaus.

Sweet &amp spicy witlofstamppot met kerriesaus is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met gemarineerde tofu.
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept