Tapas van little gem

4
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de sla en snijd hem in de lengte in parten (ijsbergsla in reepjes). Laat de tomaten uitlekken en snijd ze in kleine stukjes. Klop een dressing van de balsamicoazijn, de tomaat en de olijfolie. besprenkel de sla met de dressing en bestrooi met zout en peper. Lekker met rijst of pasta.

Tapas van little gem is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Sandwich met gerookte zalm en verse kaas met kappertjes
20 min
Bekijk recept
Frisse caesarsalade op toast
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Spaanse tapas balletjes
Bekijk recept
Tapas
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept