Tomatenroomsoep van verse tomaten

7
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De groenten schoonmaken,tomaten pellen en ontpitten. Snij de prei, wortelen en uien in grove stukken en laat het geheel 10 minuten stoven. Voeg er 3 liter water bij en breng dit aan de kook. Voeg nu de tomaten, de stukjes bleekselderij, de tijm en de laurierblaadjes toe. Laat de soep 40 minuten zachtjes koken. De laurierblaadjes er uit halen en mixen. Nog eventjes laten koken. Op het laatste moment de peterselie en de melk toevoegen.

Tomatenroomsoep van verse tomaten is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Verse tomatenroomsoep met een kerstdakje
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenroomsoep met croutonspiesje
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Tomatenroomsoep
20-30 min -
Bekijk recept
Tomatenroomsoep met mantelschelpnoten en basilicum
0 min
Bekijk recept