Tonijn met uitjes en paprika

4
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de uitjes in 6 stukken. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de rest in stukken. Snijd de tomaten in 6 partjes. Snipper de knoflook. Verhit een scheutje olijfolie en bak de partjes ui en paprika hierin 3 minuten. Voeg de stukken tomaat en de knoflook toe en bak ze even mee. Voeg de wijn, de dragon, de cayennepeper en een snufje zout toe en laat het mengsel 10 minuten zachtjes pruttelen. Laat intussen de tonijn uitlekken, verdeel hem in stukken en voeg die vlak voor het uimengsel klaar is toe. Laat afkoelen en serveer met warm stokbrood.

Tonijn met uitjes en paprika is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept