Uien-visstamppot

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in 2 of 4 stukken. Kook ze in weinig water met iets zout gaar. Pel de uien en snijd ze in ringen. Verhit de boter en bak de uiringen met het kerriepoeder hierin goudgeel. Snijd de - net iets ontdooide - koolvisfilet in blokjes en bestrooi die met zout en peper. Kook de vis in de visbouillon bijna gaar, het visvlees moet stevig blijven. De vis is gaar, als het visvlees ondoorschijnend is. Maak een aardappelpuree van de gare, fijngestampte aardappelen met de hete melk. Meng de uien en de rijst met de mosterd door de puree. Zorg dat dit mengsel gloeiendheet is en schep er dan voorzichtig de stukken vis door. Probeer de vis zo heel mogelijk te laten. Breng de stamppot op smaak met zout, peper en citroensap.

Uien-visstamppot is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Visstamppot 2
0 min
Bekijk recept
Visstamppot
0 min
Bekijk recept
Visstamppot
Bekijk recept
Visstamppot
0 min
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept