Varkensvlees met tomaten en aubergines

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet het varkensvlees op met zoveel water dat het net onder staat en breng het aan de kook. Zet het vuur laag, voeg de serehstengel, de gember en de kurkuma toe en laat het vlees op laag vuur gaar trekken. Haal het vlees uit de bouillon en laat het goed uitlekken. Dep het droog. Was de aubergines en verwijder de stelen. Was de tomaten. Snijd aubergines en tomaten in stukken. Maak de ui schoon en snijd hem in ringen. Bak in wat olie de aubergines, tomaten en uiringen aan. Voeg de sambal toe en roer alles goed door. Roer het vlees door het groentemengsel en laat alles goed heet worden.

Varkensvlees met tomaten en aubergines is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Auberginestoofpot met kikkererwten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept