Vegetarische andijviestamppot met een Indonesisch tintje

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen met wat zout in ± 20 minuten gaar. Giet ze af en stamp ze grof. Voeg zoveel melk en boter toe, dat een smeuïge puree ontstaat. Breng de puree op smaak met zout, peper en sambal en roer de gefruite uitjes erdoor. Snijd de andijvie in luciferdunne reepjes en schep die in gedeelten door de puree. Bestrooi met de seroendeng en serveer de atjar tjampoer erbij.

Vegetarische andijviestamppot met een Indonesisch tintje is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderij-appelsoep met toast
Bekijk recept
Stamppot Met Een Oosters Tintje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eenpansgerecht Met Grieks Tintje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met een aziatsich tintje
0 min
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept