Vluggort met kersen

5
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het water afgedekt aan de kook en kook hierin de Vluggort met het kaneelstokje en een snufje zout onafgedekt ca. 15 minuten tot de Vluggort gaar en het vocht gebonden is. Tussendoor regelmatig roeren en indien nodig een scheutje water toevoegen. Laat intussen de kersen in een zeef uitlekken en vang het sap op. Houd 100 ml sap apart. Neem de pan van het vuur en verwijder het kaneelstokje. Schep de suiker, de uitgelekte kersen en de kersensap door de warme Vluggort. Serveer de Vluggort met kersen.

Vluggort met kersen is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Ribollita van Armanda
3uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Watergruwel
0 min
Bekijk recept
Kroepnik
20-30 min -
Bekijk recept
Watergruwel
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept