Voorjaarssalade met lamsham en meikaas

4
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

een meloenbolletjessteker Steek met de meloenbolletjessteker bolletjes uit de meloen. Schep de kaas, de walnoten en de tuinkers voorzichtig door elkaar. Rol de plakjes lamsham op. Roer voor de dressing: de azijn en de mosterd door elkaar en schenk er al roerend beetje bij beetje de olie bij. Voeg de honing en de munt toe en breng de dressing met zout en peper op smaak. Verdeel de sla over de borden en verdeel de lente-ui en de bleekselderij over de sla. Leg de meloen, de lamshamrolletjes en de tomaatpartjes erop en sprenkel de dressing over de salade. Verdeel er tenslotte het kaas-walnootmengsel over.

Voorjaarssalade met lamsham en meikaas is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Macaronisalade
20-30 min -
Bekijk recept
Aardappelen met kaas-pepersaus
Bekijk recept
Melanzano Alla Siciliana
30-60 min -
Bekijk recept
Aardappelen Met Kaas-Pepersaus
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met groene asperges, beenham en ei
30 min
Bekijk recept
Groene voorjaarssalade
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept