Witvis met venkel

2
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de venkel en ui in kleine stukjes. Bak de venkel en ui. Strooi er flink wat kerrie over en bak dit mee. Bestrooi de vis met peper en zout en leg de vis in een ovenschaal. Doe de gebakken venkel en ui erover. Snijd de tomaat in plakjes en verdeel dit over de vis. Strooi er vervolgens de helft van de geraspte kaas over. Giet er daarna een losgeklopt ei over. Strooi daarna de rest van de kaas er over. Zet de ovenschotel daarna ongeveer 30 minuten in de oven.

Witvis met venkel is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witte druiven met dragon
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rodekoolmaaltijdsoep met witte bonen, biet en witvis
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokos-ceviche van witvis
20 min Voorgerecht
Bekijk recept