Zeevruchten-tapas

4
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie in een ruime kookpan en laat de gehakte ui daarin glazig worden. Voeg er de mosselen, de calamares en de garnalen aan toe, evenals de rode wijn, de visbouillon, de geperste knoflook, de gehakte tomaten, de tomatenpuree, het paprikapoeder en de cayennepeper. Laat onder regelmatig roeren met het deksel op de pan 15 minuten stoven. Voeg er de gehakte peterselie bij en laat nog 5 minuten sudderen. Haal de pan van het vuur, verdeel de inhoud over 4 schaaltjes en dien op. Lekker met stokbrood.

Zeevruchten-tapas is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Spaanse tapas balletjes
Bekijk recept
Tapas
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept