Zuppa inglese

1
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem een mooie (glazen) schaal met een inhoud van 1½ à 2 liter en leg hierin de plakken cake. Verkruimel ook wat lange vingers: de bodem moet geheel bedekt zijn met cake en lange vinger. Maak alles vochtig met de marsala. Laat even intrekken. Leg het fruit op deze laag; bewaar wat fruit voor de garnering. Schenk de gele vla op het fruit. Klop de slagroom stijf met 1 eetlepel suiker en verdeel de slagroom over de vla. Garneer met wat achtergehouden fruit.

Zuppa inglese is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Zuppa inglese
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanillecreme Met Lange Vingers (Zuppa Inglese)
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Zuppa Inglese
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Zuppa Inglese
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa tricolore
30 min-
Bekijk recept
Zuppa di romanesco con grissini (romanescosoep met een soepstengel)
30 min-
Bekijk recept