Zuurkool Casselerrib uit de braadzak

4
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de zuurkool met het karwijzaad en de tijm en doe het in de braadzak. Schenk de appelsap erover. Verdeel de aardappelschijfjes erover. Leg de casselerrib er dakpansgewijs bovenop. Bind de braadzak dicht en leg deze in de ovenschaal. Prik gaatjes aan de bovenkant van de zak. Laat de zuurkool schotel in de oven in 45 min. gaar en bruin worden.

Zuurkool Casselerrib uit de braadzak is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met couscous
1u10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen Hawaï met sugarsnaps
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept