Schil de aardappelen en kook ze in 3 dl water gaar. Roer een papje van 1 dl yoghurt, het citroensap en 2 eetlepels tandoorikruiden. Snijd de vis in blokjes en schep de kruidenyoghurt erdoor. Snipper de ui, breek de kaneelstokjes in stukjes en fruit die samen in 2 eetlepels olie tot de ui zacht is. Schep de zuurkool erop, voeg 1 dl water toe en stoof de zuurkool zachtjes 1 minuut. Schep de visblokjes om met wat bloem. Verhit de frituurolie tot 175°C en bak de visblokjes hierin in delen 4-5 minuten. Houd ze warm. Giet de aardappelen af, stamp ze tot een grove puree en schep er 2 dl yoghurt door. Neem de kaneelstokjes uit de zuurkool en schep de zuurkool door de puree. Geef de tandoorivis er apart bij en strooi er koriandergroen over.
Zuurkoolstamppot met viscurry is een recept van De Chef