Rooster de paprika's 20 minuten tot het vel zwartgeblakerd is. Meng de bloem met een mespunt zout, de boter, 1 ei en 2-3 eetlepels water en kneed het geheel tot een soepel deeg. Laat het deeg 30 minuten in de koelkast rusten. Laat de paprika's 10 minuten afgedekt afkoelen. Verwijder vel en zaadlijsten en snijd de paprika's in brede repen. Zet de oven op 200 °C. Meng de zuurkool met de crème fraîche, de rest van de eieren, het karwijzaad, zout en peper. Rol het deeg uit tot een ronde lap en bekleed daarmee de taartvorm. Verdeel om en om het zuurkoolmengsel, de paprika en de ui over de taartbodem en besprenkel het met olie. Bak de taart in het midden van de oven in 45 minuten goudbruin. Bestrijk de plakken bacon met olie en gril ze 2-3 minuten per kant. Serveer de bacon naast de taart.