Vlechtbrood met kaas salie en uien

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de ui 5 minuten trekken in een pannetje met de boter en melk Giet de ui af en laat afkoelen Maak het deeg zoals aangegeven in het recept Kneed er de ui, salie, mosterd en de helft van de kaas door Vorm 3 lange slierten van het deeg en vlecht ze Druk ze aan de uiteinden stevig tegen elkaar Plaats het brood op een ingevette bakplaat en laat het afgedekt met ingevette plastic folie rijzen tot het dubbele volume Verwijder de folie, bestrooi het brood met de resterende kaas en de burghul Verwarm de oven voor op 230°C en bak het brood 15 minuten Zet de oven op 200°C en bak het brood nog 15 minuten

Vlechtbrood met kaas salie en uien is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept

Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Vlechtbrood
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-tomatenvlecht
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Vlechtbrood met maanzaad
30 min Lunchgerecht
Bekijk recept