Doughnuts

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de bloem met het zout en de suiker in een kom Voeg de gist toe en klop er de melk, het ei en de boter door Kneed 10 minuten tot u een zacht, glad deeg hebt Laag het deeg afgedekt in de kom circa 2 uur rijzen tot het dubbele volume Sla het deeg in en rol het ui tot een lap van 1/2 cm dik Steek gladde rondjes uit van 18 cm doorsnee Steek desgewenst uit het midden van elke doughnut een rondje Leg ze op een ingevette bakplaat er laat ze afgedekt met ingevette plastic folie rijzen tot het dubbele volume Verhit de olie tot 180°C (tot een stukje brood in 1 minuut bruin bakt in de olie) Frituur de doughnuts 5 minuten tot ze goudbruin zijn Laat ze afkoelen Doe ze in een plastic zakje en wentel ze zo door de suiker Vulling Snijd de afgekoelde doughnuts aan de zijkanten gedeeltelijk open en spuit er wat frambozenjam in

Doughnuts is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Doughnuts
20-30 min -
Bekijk recept
Doughnuts
Bekijk recept
Doughnuts
0 min
Bekijk recept
Donuts
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Doughnuts
20-30 min -
Bekijk recept
Doughnuts
Bekijk recept
Doughnuts
0 min
Bekijk recept
Donuts
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept