Gevulde eieren

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De eieren hard koken (10 min.), afkoelen, pellen en doormidden snijden De dooiers uit de halve eieren nemen en fijnmaken De boter zacht roeren en vermengen met de dooiermassa, zout, peper, de melk en een mespunt kerrie of enkele druppels Engelse saus De eieren iets bijsnijden zodat ze kunnen staan De eiboter in de eieren spuiten en garneren met een geopend kappertje en peterselie, desgewenst met paprikapoeder Op een platte schaal plakjes tomaat of komkommer leggen en hierop de eieren plaatsen De bodem van de schaal verder bedekken met zeer klein gesneden peterselie of andijvie

Gevulde eieren is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept