Spiegeleieren uit Agen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de knoflook en hak die fijn Schil de aubergines en snij ze in brunoise Was wat peterselie en hak die fijn Verhit de olie in een pan en voeg de brunoise aubergine toe Geef hier zout en peper over en sauteer de brunoise aubergine gedurende 15 minuten onder veelvuldig roeren Geef er dan de peterselie en knoflook bij, roer deze er goed door en haal dan de pan van het vuur Verdeel de boter over vier pannetjes Leg er de aubergines op en verwarm ze Als de pannetjes goed heet zijn breek er dan de eieren in en sauteer ze zoals u ze hebben wilt

Spiegeleieren uit Agen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Pruimen (Gegratineerd) Met Marsepein In Sabayon Van Bier
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Couscous van lamspiesjes met pruimen
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

10 minutennasi met ham en gebakken ei
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartje met witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige hutspot met uitsmijter kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrie-nasi
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept