Zwitserse Eieren

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zorg voor 4 kleine potjes waarin de eieren kunnen worden bereid Snij het brood zodat de snedenin de potjes passen Smelt de boter in een pan en bruineer hierin de broodjes Leg elk sneetje brood in een potje, leg daar een dunne plak gruyère op en breek een ei op elke plak kaas Geef flink zout en peper bij de room en ook nootmuskaat Klop de room wat op met een vork en schenk hem op de eieren Zet de eieren in een oven van 200 graden en laat ze daar 10 minuten

Zwitserse Eieren is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Käsespätzle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque Buvette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept