Omelet met Schelvis

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij het visvlees in brunoise Strooi er de bloem over en sauteer ze in 40 gram boter snel aan Hak de bieslook fijn Strooi die over de vis en houd het warm Sauteer de omeletten als in "Omelet"en garneer ze voor het dichtvouwen met de vis

Omelet met Schelvis is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept
Terrine van mosselen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept