Roereieren uit Bercy

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de eieren voor als in "roereieren" Snij de worstjes in plakjes Verhit 25 gram boter in een pan en sauteer hierin de schijfjes worst Haal dan de pan van het vuur Als alles is afgekoeld voegen we de eieren erbij, zetten de pan op zeer zacht vuur en roeren onophoudelijk met een houten lepel Als de eieren klaar zijn snijden we de rest van de boter in kleine stukjes en werken deze door de eieren heen Leg de eieren op een voorverwarmde schaal en serveer

Roereieren uit Bercy is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Wijting Bercy
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wijting bercy
0 min
Bekijk recept

Roereieren met gorgonzola en krokante ham
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Toastbrood roerei met bieslook en krokant gebakken bacon
Lunchgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakjes met getruffeerde roereieren
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met roerei
20 min Voorgerecht
Bekijk recept