Gepocheerde eieren van de boerin

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de groentes en was ze Snij de uien in ringen en snij de overige groentes in kleine stukjes Smelt 50 gram boter in een pan en doe hier alle groentes bij Sauteer ze even onder voortdurend roeren en geef er dan zout en peper over Doe dan de deksel op de pan, zet het vuur heel klein en laat het zachtjes smoren gedurende 30 minuten Was de peterselie en de kervel en hak beide fijn Meng ze met de slagroom en geef er zout en peper bij Schil de knoflook Wrijf de sneden brood hiermee in en sauteer ze in de rest van de boter bruin Bereid de eieren als in Gepocheerde Eieren Leg de sneetjes brood op een verwarmde schaal, geef er een eetlepel groente over en leg er een ei op Meng de room bij de rest van de groenten en verwarm nog even Schenk dan deze saus over de eieren en serveer

Gepocheerde eieren van de boerin is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Vanille-ijs met zoute-karamelsaus
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Karamels met zeezout
45 min Gebak
Bekijk recept
Driekleurenwortels
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijstpap van boerin Lieve
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept