Roereieren met champignons

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was wat peterselie en hak die fijn Maak de champignons schoon en ciseleer ze Verhit 30 gram boter in een pannetje Voeg de champignons erbij met wat citroensap Geef er zout en peper over, doe het deksel op de pan en laat het zachtjes 8 minuten koken Bereid de eieren voor als in "roereieren" Smelt de rest van de boter in een pan Voeg hier de champignons en de room bij Meng dit goed op hoog vuur en zodra de room dikker wordt voegen we de losgeklopte eieren erbij Zet het vuur klein en maak er roerei van Geef dit op een voorverwarmde schaal, geef er wat gehakte peterselie over en serveer

Roereieren met champignons is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roereieren met gorgonzola en krokante ham
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Toastbrood roerei met bieslook en krokant gebakken bacon
Lunchgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakjes met getruffeerde roereieren
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met roerei
20 min Voorgerecht
Bekijk recept