Gepocheerde eieren te paard

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de bovenkant van de tomaten en maak ze leeg Laat ze verder uitlekken Snij het spek inbrunoise Schil een ui en hak die fijn Schil de wortel en snij ze in brunoise Smelt 50 gram boter in een pan Voeg het spek toe, de ui en de wortel en wat tijm en laurier Sauteer dit een beetje aan en als het bruin begint te worden voeg dan de bloem toe en laat deze kleur krijgen Voeg dan de bouillon toe en laat het 20 minuten zachtjes koken Droog de tomaten af en zet ze in een ovenschaal die met wat olie is besprenkeld Schuif de schaal in een oven van 200 graden en laat ze daar 20 minuten Schil ondertussen de uien, snij ze in plakjes en sauteer ze in de rest van de boter totdat ze kleur krijgen Was wat peterselie en hak die fijn Snij de ham in brunoise Bereid de eieren als in "gepocheerde eieren" Passeer nu de saus, voeg de tomatenpuree toe en de madera Voeg er ook de ham bij, breng ze op smaak met peper en zout en laat nog een minuutje koken Haal de tomaten uit de oven en zet ze op een voorverwarmde schaal Leg op elke tomaat een gepocheerd ei Garneer deze met de gebakken uiringen Doe de saus met de ham midden op schaal, strooi er peterselie over en serveer

Gepocheerde eieren te paard is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Engeltjes En Duiveltjes Te Paard
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Engeltjes Te Paard
20-30 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Het Paard Van Sinterklaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Engeltjes Te Paard
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept