Eieren uit Auvergne

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de Cantal in dunne plakjes Breek de eieren en scheid de witten van de dooiers Klop de witten zeer stijf Doe er zout en peper bij Beboter een grote soufflévorm en doe daar de eiwitten in Maak er 8 gaten in en leg in elk gat voorzichtig een eidooier zonder dat hij breekt Doe hier de slagroom over en leg de plakjes Cantal op de oppervlakte Zet de vorm 10 minuten in een oven van 190 graden

Eieren uit Auvergne is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Pitasandwich met aubergine en blauwaderkaas
20 min
Bekijk recept
Kaasplank milde kazen
10 min Snack
Bekijk recept
Salade met stokbrood en blauwe kaas
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettes Uit De Auvergne
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept