Moorse omelet

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal het vlees uit de langoustines en snij het in brunoise Haal het koraal uit de kop Schil de sjalotjes en hak ze fijn Sauteer ze zachtjes in 40 gram boter Als ze gaar zijn voegen we de langoustines toe en laten dit enkele minuten sauteren Flambeer met de cognac Voeg de room toe en geef er zout en peper bij Laat nog enkele minuten sudderen Voeg er dan wat cayennepeper bij, wat meer kerriepoeder en wat gehakte peterselie Werk er het koraal door en houd het warm Sauteer de omeletten als in 'Omelet' en garneer ze met het gemaakte mengsel Serveer direct

Moorse omelet is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige Moorse Spiesjes
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdag albert.nlrecept Pittige Moorse Spiesjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Spaans-moorse Amandelcitroentaart
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
PINCHITOS MORUNOS (pikante Moorse Kebab)
20-30 min -
Bekijk recept