Omelet uit Limousin

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij het spek in juliënne, doe deze in een pan en bedek ze juist met water Laat ze 3 minuten zachtjes koken Spoel ze koud af en droog ze Maak de oesterzwammen schoon en snij ze in juliënne Was wat kervel en hak die fijn Sauteerhet spek in 10 gram boter totdat het begint te kleuren en voeg dan de paddestoelen erbij Laat het geheel 10 minuten sauteren op klein vuur Maak twee omletten als in 'omelet', maar voeg aan de losgeklopte eieren eerst de kervel toe Vul de omeletten voor het vouwen met het mengsel van de paddestoelen Serveer meteen

Omelet uit Limousin is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Hamburger: De Limousin / bacon / saus met Cantal
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kastanjesoep Uit De Limousin
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Côte à l' os van Limousin-rund met champignonsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept