Was de tomaten en snij ze doormidden Strooi er zout over en laat ze uitlekken Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes Schil de sjalotjes en hak ze fijn Was wat peterselie en hak die fijn Schil de knoflook en hak die fijn Maak de saus Snij het spek injuliënne Schil de uien en hak ze fijn Schil de wortel en snij ze inbrunoise Was de selderij en snij hem in dunne plakjes Smelt 50 gram boter in een pan en voeg er de uien, wortel, selderij, het bouquet garni en het spek bij Sauteer deze bruin en strooi er de bloem over Roer ze er goed door, laat ze even bruin worden en leng dan aan met de bouillon Voeg er een eetlepel tomatenpuree bij Laat het op zacht vuur 20 minuten koken Sauteer onderstussen de champignons in 40 gram boter en houd ze warm Voeg nog 20 gram boter bij die van de champignons en sauteer hierin de sjalotjes Als ze kleur krijgen voegt u de kippelevers toe, die van te voren zijn schoongemaakt Laat deze 5 minuten meebakken Droog de tomaten af Strooi er de knoflook en de helft van de peterselie over Bedek ze met paneermeel Leg hier wat boter op Zet de tomaten in een ovenschaal en laat het paneermeel in een oven van 200 graden een kleurtje krijgen Passeer de saus door een zeef, doe ze terug in de pan, geef er de madera over en breng ze op smaak Doe de champignons en de kippelevers in de saus Verwarm deze nog even zonder dat ze kookt Bereid de eieren als in Spiegeleieren Leg ze op een voorverwarmde schaal Zet er de tomaten tussen en schenk in het midden van de schaal de compositie van champignons en kippelevers Strooi er de rest van de peterselie over