Roereieren met mosselen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de mosselen zorgvuldig schoon Was wat bieslook, kervel en dragon en hak die fijn Doe de mosselen in een grote pan, met het bouquet garni Geef er flink peper over en voeg er een beetje water bij Kook ze op hoog vuur totdat de mosselen open zijn Haal de pan van het vuur en haal de mosselen uit hun schelpen Verhit 40 gram boter in een pan ensauteerhierin 3 minuten de mosselen op hoog vuur Deglaceer ze dan met een glaasje cognac en flambeer ze Houd ze warm Bereid de eieren als in 'roereieren' Doe ze in vier bakjes Leg op elk bakje wat mosselen en strooi er wat kruiden over Serveer meteen

Roereieren met mosselen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Roereieren met gorgonzola en krokante ham
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Toastbrood roerei met bieslook en krokant gebakken bacon
Lunchgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakjes met getruffeerde roereieren
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met roerei
20 min Voorgerecht
Bekijk recept