Spiegeleieren met dragon

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de dragon en droog hem Doe de wijn in een pannetje en voeg de helft van de dragon erbij Laat het op zacht vuur koken totdat er nog 2 dl over is Verhit wat water met zout in een pannetje en doe hierin de rest van de dragon Laat zachtjes koken gedurende een minuut, spoel de dragon dan koud, droog hem en hak hem fijn Schil de sjalotjes en hak ze fijn Verhit 30 gram boter in een pan en sauteer hierin de sjalotjes bruin en strooi er dan bloem over Laat ook deze wat kleur krijgen Geef er dan de gereduceerde wijn met dragon bij, zout en peper en laat gedurende 20 minuten zachtjes koken Haal dan de dragon uit de pan, voeg de vleesjus erbij en breng de saus op smaak Verhit de rest van de boter in een pan Doe hier de helft van de saus op Breek hier de eieren over en laat deze zachtjes sauteren Geef er de rest van de saus over en bestrooi het met de gehakte dragon

Spiegeleieren met dragon is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

10 minutennasi met ham en gebakken ei
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartje met witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige hutspot met uitsmijter kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrie-nasi
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept